Morgenvert

Har du lyst til å være frivillig, inne på en avdeling på Lunner helse - og omsorgssenter?

LHOS ønsker seg frivillige, som kan være tilstede på stua, i enkelte av avdelingene, under morgenstellet. Som frivillig er du tilstede på stua, når beboerne kommer dit, etter morgenstellet. Din oppgave blir da, å servere kaffe, slå av en prat eller på andre måter å aktivisering beboerne, mens de ansatte gjennomfører morgenstellet, for resten av beboere. 

Hvor ofte du vil være tilstede velger du. Vi legger ut oppdragene for kommende uke, i slutten av uken før. Du får da en SMS fra frivilligsentralen, med en link, hvor du trykker på "Bli med" for de vaktene du ønsker. 

Vaktene varer fra 08.30 - 10.00, men du kan selvfølgelig velge å være lenger eller ta en tur ut med enkelte beboere, i etterkant. Det kan være 2 frivillige per vakt.   

Dette er en helt ny type frivilligtjeneste for oss i Lunner. Vi ønsker derfor å utvikle tjenesten sammen med dere, som er frivillige, beboerne og de ansatte på avdelingene. Vi kommer derfor til å starte med en avdeling og en dag i uken og utvidede med flere avdelinger og dager, etter hvert som vi kompetanse om hvordan tjenesten fungerer best og frivillige nok til å bemanne vaktene. 

Har du lyst til å være med, ta kontakt med oss på frivilligsentralen eller registrer deg via vår hjemmeside: https://lunner.frivilligsentral.no/




2024 © Lunner Frivilligsentraler