Mandag 25 Mars
Kl. 17:00, Grua kirke
Påskekino i Grua kirke // Grua utekino filmklubb
Klokken 17: "Prinsen av Egypt" Klokken 19: "Ben-Hur"

Velkommen til påskekino med Grua utekino - inne i Grua kirke!

Dørene åpner kl. 16.30

Kl. 17:00
«Prinsen av Egypt» er en storslått musikalsk tegnefilm fra 1998 basert på bibelfortellingen om Moses som vokste opp som faraos sønn, og måtte føre sitt folk ut av Israel. Mange vil huske balladen When you Believe av Mariah Carey og Whitney Houston som ble laget til filmen.
Filmen har anbefalt aldersgrense 6 år.

**
Kl. 19:00 - filmstart ca 19.30

Ben-Hur er en av filmhistoriens store klassikere. Filmen fra 1959, regissert av William Wyler og med Charlton Heston i hovedrollen vant i sin tid 11 Oscar-priser.
Ben Hur er lagt til år 26 og er historien om den rike handelsmannen Judah Ben Hur som blir forrådt og solgt som slave til en romersk galei. Han jobber seg opp i gradene, blir satt fri og returnerer til Jerusalem for å ta hevn i et oppgjør som skjer under et dramatisk løp med hest og vogn og fullsatt stadion. Kristus lidelseshistorie går parallelt med handlingen og griper etterhvert inn i Judahs skjebne.

Det blir pauser underveis i filmvisningen og med gratis servering halvveis, da filmen er 3t og 44min.

Filmen har anbefalt aldersgrense 12 år.

**

Billetter kan også kjøpes i døra, så langt plassene rekker. Medlemspris i Grua Utekino Filmklubb kr. 50,- Ordinært kr. 100,-

Billetter: KulturHadeland.no | Kulturkirke 

Du kan bli medlem i filmklubben ved å vippse #690494 eller melde deg inn her: https://docs.google.com/.../1eawGLO4nd8J2V2.../edit

Familiemedlemskap er 100,- og enkeltmedlemsskap 50,-

Det er kiosksalg i kirken før filmen starter.

Påskekino er et samarbeid mellom Grua kirke 100 år og Grua Utekino Filmklubb, som arrangerer filmvisninger på Grua for store og små, med et spesielt fokus på filmglede og å oppleve film.

2024 © Lunner Frivilligsentraler