Endelig er det frivilligfest igjen

Lunner Frivilligsentral har hatt en årlig tradisjon for å feire, alle dere frivillige og innsatsen dere legger ned, for enkeltmennesker, felleskapet og samfunnet i Lunner. Jobben dere gjør, er utrolig viktig for mange. Etter koronapause er endelig frivilligfesten tilbake og det i frivillighetens år.

Om arrangementet

I år arrangerer vi frivilligfest 2 steder. Du kan selv velge hvor du vil være med. Det er en frivilligfest på Bergosenteret på Roa og en på Harestua aktivitetshus. 

  • Harestua: Torsdag 10. november klokken 17.30
  • Roa: Torsdag 17. november klokken 17.30

Om underholdningen

  • Det blir taler og markering av frivillighetens år
  • Frivillighet - Schanke, Sløtte og Buan kåserer på melodi, med rim og rytme

Om påmelding

Alle frivillige, vil om kort tid få en SMS fra frivilligsentralen. Sammen med SMSen kommer det en link. Når du trykker på denne, får du opp to alternativer. Du kan trykke på på frivilligfest på Roa eller på frivilligfest på Harestua. 

For å få linken til å fungere, er det viktig at telefonen er tilknyttet nett. Hvis du får problemer, er det bare å ringe oss på frivilligsentralen (40914933 eller 93229408), så hjelper vi deg. 

Om maten

Tradisjonen tro, serverer vi rømmegrøt, spekemat og kake. Hvis det er noe av dette du ikke kan spise, gi oss beskjed, så finner vi noe annet til deg. 

Velkommen på frivilligfest!

2024 © Lunner Frivilligsentraler