Har du lyst til å teste det nye sykehjemmet?

Lunner kommune skal gjennomføre en test av det nye sykehjemmet, før beboerne blir flyttet til Harestua. Har du lyst til å være en av testbeboerne?

Hvordan er det å være  beboer på det nye sykehjemmet? Hvordan fungerer alle de tekniske innretningene? Hvordan fungerer alle rutinene til de ansatte, i de nye omgivelsene? Dette og mye mer har vi lyst til å finne ut av, før beboerne flytter inn, i det nye flotte sykehjemmet. 

Vi trenger derfor testbeboere. Kan du tenke deg å tilbringe to dager på sykehjemmet?

Alle testbeboerne får hvert sitt scenarie/testplan, de skal forholde seg til, i de 2 dagene testen varer. Mens du er testbeboer, vil det være personer tilstede, som følger med på hva som fungerer og hva som bør endres. 

For å kunne være testbeboer må du kunne følge din testplan og ta vare på deg selv under testen. Det er derfor viktig at du ikke har et eksisterende behov for pleie. 

Du slipper å overnatte på sykehjemmet. Her kommer dagsplanen:

  • Mandag 5. oktober: Påmeldingsfrist
  • Mandag 5. oktober etter 12.00: Trekning av hvem som får være testbeboere. Informasjon om eventuell deltagelse, sendes ut i løpet av denne dagen.  
  • Fredag 9. oktober: Korona test på dagens sykehjem på Kalvsjø
  • Onsdag 14. oktober: Beboertest fra 10.00 - 21.30
  • Torsdag 15. oktober: Beboertest fra 08.00 - 17.30

Du får selvfølgelig alle måltidene servert, fra det nye flotte kjøkkenet på sykehjemmet. 

Hvis det er flere som vil være testbeboere, enn vi har plass til i testen, foretar frivilligsentralen en trekning. For å melde deg på, send en mail til miha@lunner.kommune.no eller send en SMS til 409 14 933 innen klokken 12.00 5. oktober 2020. Trekning gjøres 5. oktober

Sted for testen: Lunner helse og omsorgssenter på Harestua



2024 © Lunner Frivilligsentraler