Her starter sykkelturen 2022 på Hadeland

Har du lyst til å være passasjer i en av passasjersyklene?

Sykkelturen er mandag 18. juli med oppmøte på Tverrsjøstallen klokken 11.00

Programmet fylles stadig opp av nye lag og foreninger som har lyst til å markere seg på sykkelturen. Noen lag er med å sykler, noen arrangerer stopp underveis og atter andre er med å underholder langs løypa, ved start eller når vi kommer ned til Harestua. 

På bildet ser du stedet sykkelturen starter. Dette er Tverrsjøstallen, her blir det litt mat og drikke før vi sykler i vei. Har du lyst til å overnatte her oppe, kan du gjøre det nede ved vannet. 

Har du lyst til å sykle på din egen sykkel, kan du det. Vi vil veldig gjerne ha med så mange syklister som mulig. Du kan ta buss og sykkeltransport fra Harestua til Tverrsjøstallen om du ikke ønsker å sykle oppover også. Ønsker du å sykle oppover også kan du bli med på en rolig sykkeltur fra Jevnaker, Gran, Roa eller Harestua. 

Vi har fremdeles ledige plasser for passasjerer i passasjersyklene. Til sammen trenger vi mist 11 passasjerer. Ta kontakt med din nærmeste frivilligsentral eller send send en mail til mona.haugen@lunner.kommune.no hvis du har lyst til å være passasjer. I mailen er det fint om du tar med telefonnummer og adresse samt mailadresse. 


2024 © Lunner Frivilligsentraler