Les meg... Send meg videre...

Alt for mange bøker blir liggende i bokhylla, altfor lenge. Lunner Frivilligsentral har startet et prosjekt for å få bøker til å vandre fra leser til leser.

Bøker skal leses, gjerne mens de fremdeles er ferske og populære. De fleste bøker blir bare lest av en person, eller kanskje av 2-3 personer i samme husstand. Vi ønsker at bøker skal sirkulere og leses av mange. 

For å inspirere til deling av bøker, har vi laget klistremerker, som vi har satt på bøkene, vi har fått inn her på Frivilligsentralen. Slike merker kan du også få, til de bøkene du har lest og som du synes andre bør lese. Ta kontakt med oss på Frivilligsentralen, så får du klistremerker til dine bøker. Har du lyst til å lese bøkene vi har her, er det bare å stikke innom og se om du finner noe spennende. 

Vi har noen bøker her på sentralen og vi tar med oss noen bøker til Gamleskolen på Harestua, når det er åpent der. Vi kommer også til å ta med oss bøker til Cafe Bergo. Det er lagt ut en liten bunke med bøker i kantina på Rådhuset. Har du forslag til steder folk som leser bøker ferdes? Ta med noen bøker dit, men spør først om det er greit, å legge igjen noen bøker. 

God leseopplevelse! 


2020 © Lunner frivilligsentral