Mandagskafeen på Lunner Omsorgsenter feirer 20 år

Vi er stolte av at dette flotte tilbudet har vart i 20 år og ønsker å takke alle vertene med en koronatrygg feiring. Er du, eller har vært en av vertene? -meld deg på :)

Mandagskafeen er en kafé for beboere, ansatte, pårørende og andre på LOS. Det er frivillige verter som betjener kafeen. Selv om kafeen er koronastengt, har vi lyst til å markere at Mandagskafeen er 20 år i år. 

Vi vil invitere alle vertene til UTEBURSDAG i hagen. Vi byr på kaffe og bursdagskake.  Husk klær etter vær. 

Er du, eller har vært kafevert i mandagskafeen, er du hjertelig velkommen til feiringen mandag 7. september klokken 11.00. 

Meld deg på innen onsdag 2. september ved å sende mail til mso@lunner.kommune.no  eller ta kontakt på telefon 40234026

Vi er avhengige av at været er på vår side. Derfor kommer denne invitasjonen med kort varsel. Blir været dårlig, utsetter vi feiringen. Feiringen kan også bli utsatt, hvis smittesituasjonen, i kommunen vår, forverres. 

Vær oppmerksom på at; ingen kan komme inn på LOS. Hagen har to inngangsporter- en rundt hjørnet ved hovedinngang og en på sørsiden av LOS. 

Vi vil også minne på at, har du vært i utlandet de nærmeste dagene, er syk eller har hatt kontakt med noen smittede med covid-19 kan du ikke komme. 

2024 © Lunner Frivilligsentraler