Om oss

Frivilligsentralen er en mangfoldig møteplass, bygget på frivillighetens premisser og lokale ønsker, ivaretatt av ansatte i samhandling med frivillige, lag og foreninger og kommunen. Sammen skaper vi gode og inkluderende lokalsamfunn.

Lunner Kommune har to frivilligsentraler: Avdeling Roa ble åpnet i 2010 og er lokalisert i 1 etasje på Lunner rådhus. Avdeling Harestua ble åpnet våren 2018 og er lokalisert på Harestua aktivitetshus. Vi benytter oss også av andre lokaler i bygda som Bergosenteret, treningsrommet og gymsalen på Frøystad, lokaler i Roa omsorgsboliger, lokaler i Lunner - helse og omsorgssenter og kjelleren på Filadelfia på Grua. 

Sentralene er kommunalt eid. Finansieringen av sentralene er delt mellom kommunen og statlige tilskudd. Sentralen har 2 ansatte i 100% stilling og 1 ansatt i 60% stilling og et styre bestående av representanter fra kommuneadministrasjonen, formannskapet og ikke minst frivillige.

Frivilligsentralen lager en brosjyre som presenterer aktivitetstilbudet per halvår.  Brosjyren oppdateres etter hvert som nye aktiviteter kommer til eller eksisterende aktiviteter endres. Kom innom oss å få med deg en brosjyre til deg og naboene. Frivilligsentralen har også arrangementer og aktiviteter som ikke står i brosjyren. Disse blir publisert på andre måter. Det kan være foredrag, tilstelninger av forskjellige slag, i regi av oss eller samarbeidsprosjekter med andre aktører, både frivillige, kommunale og statlige. 

Hver uke legger vi uten en oversikt over kommende ukes program. Programmet finner du på lunner.frivilligsentral.no og på vår Facebook side. 

Vi deler gjerne våre erfaringer og kunnskap om frivillighet og frivillig arbeid i bygda. Vi har oversikt over lag og foreninger som er å finnes i Lunner og Hadeland for øvrig. Har du ideer til nye aktiviteter, som bør startes opp, ta kontakt med oss. 

Som frivillig kan du bli en del av et hyggelig fellesskap som jobber mot samme mål: Å gjøre en god gjerning som vil komme andre mennesker til gode og styrke din egen livskvalitet og kunnskap.

Har du lyst til å bli frivillig i sentralen eller i et lag eller en forening, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre på veien.

Toril 94134208 (ansvarlig for Nord og sentralen totalt) eller Mona 40 914 933 (ansvarlig for Sør og Foreningsportalen). 

Mail post@lunner.frivilligsentral.no 

2024 © Lunner Frivilligsentraler